Memory.app

CATARARE
Protectii rare

Exista multe trasee unde protectiile sunt rare, slabe, sau chiar lipsesc cu desavarsire. Unii cataratori se feresc de asftfel de trasee. Pentru altii insa, acestea reprezinta testul suprem unde isi pot testa abilitatile. Experientele traite prin depasirea acestor pasaje sunt printre cele mai memorabile. In timp, o experienta de evitat, se poate transforma intr-o irezistibila dependenta.
(1/4)

Concentrare

Catararea unor trasee de angajament necesita multa determinare. Capacitatea de concentrare asupra miscarilor tehnice. Fara sa fi distras de riscurile implicate. Dezvoltarea acestor doua abilitati necesita multa experienta. Aceasta se capata prin parcurgerea secund unde nu esti pregatit sa mergi cap.
(2/4)

Abordare diferita

Tehnica folosita in traseele de angajament necesita o abordare diferita. E nevoie de o marja de eroare mai mare. La unele miscari vei folosi mai multa forta decat e necesar, pentru a ramane in control.
(3/4)

Ancore vechi

In ce priveste ancorele, nu-ti poti permite sa fii nesabuit, chiar si la escalada. Daca ancorele din top sunt vechi, ruginite, mai bine descateri decat sa fi coborat. Cele mai periculoase forme de coroziune sunt invizibile.

Questions    🔔
1/4